Palvelut

Deserthousen toimintaperiaatteena on suunnitella ja toteuttaa toimivia ja kestäviä asiakaslähtöisiä ratkaisuja, jotka tukevat niin asiakkaidemme kuin koko heidän toimintansa periaatteita ja arvoja. Toteutuksista pyritään tekemään yhtäläisesti niin käyttäjäystävällisiä kuin tehokkaitakin lähtien siitä oletuksesta, että asiakaslähtöisten räätälöityjen ratkaisuiden ei tarvitse, eikä myöskään kuulu olla kalliita ja monimutkaisia.

 • Domainpalvelut

  Voimme hallinnoida asiakkaidemme domaineja tai vaihtoehtoisesti asiakas voi hallinnoida niitä itse, käytännössä domainpolitiikalle ei ole juurikaan rajoituksia.

  - Domainparkki
  - Uudelleenohjaukset
  - Domainin hallinta
  - Domainin rekisteröinti
  - Domainin uudelleen rekisteröinti

 • Kotisivutila

  Tarjoamme myös kotisivutilaa joustavasti tarpeen mukaan. Kotisivut voidaan toteuttaa lähes minkä tahansa PHP-alustan päälle, oli se sitten CMS-tyyppinen tai erilliseen sivustopohjaan toteutettu versio.

  - Kotisivutila tarpeen mukaan
  - Monipuoliset ratkaisut
  - Myös omat palvelimet saatavilla
  - Salaus avaimet käteen -palveluna

 • Optimointi

  Toteutamme kotisivujen optimointia hakukoneita varten. Optimointi on perusperiaatteena myös kaikissa projekteissa, joissa ylipäätään on kyse internetnäkyvyydestä. Katso hinnastostamme edulliset optimointipaketit.

  - Google analytics
  - Suorituskykymittaukset

 • Tiedon käsittely

  Tiedon käsittelyä varten olemme ohjelmoineet erilaisia jäsenpalveluita, kyselykaavakkeita, laskentapalveluita ja muita vastaavia, tämä onkin eräs ydinosaamisalueemme.

  - PHP5
  - jQuery
  - AJAX
  - MySQL
  - perl
  - java
  - HTML5

 • Integraatiot

  Integraatiot mm. maksupalveluihin ja kmuihin kolmannen osapuolen järjestelmiin ovat myös toteutettavissa mikäli niihin löytyy sovellettava rajapinta ajoympäristöömme.

  - PayPal
  - Paytrail
  - Klarna

 • Projektit

  Otamme töitä mielellämme vastaan projektityyppisesti, jolloin teemme yhdessä asiakkaan kanssa arviot ja suunnitelmat työn toteuttamisesta, tällä taataan myös se, että kaikki osapuolet ovat kartalla siitä mitä ollaan tekemässä.

  - Sivustojen päivitys
  - Alustan päivitys
  - Uudet ratkaisut

Copyright (c) 2021 Deserthouse.